Perfect Sand Lacquer S 75

Публикувано първо в друг мой блог – Rois.

Golden Rose Perfect Sand Lacqeur S 75От известно време насам слушам и чета за пясъчните лакове и нямах търпение да ги пробвам. Чудех се каква да е марката, цвета, и след като прочетох пореднатa статия за подобни лакове в блога на Мирсея ето тук, реших че това е марката. След дълго чудене, маене и разглеждане на наличните лакове в любимия ми козметичен магазин на Дани в Сопот, се спрях на тъмно лилаво със силно искрящи частици – Perfect Sand Lacquer S 75 – нещо съвсем очаквано за мен, обожавам лилаво, а колкото по-шаренко, толкова по-добре, казах го и в предната статия 🙂 . Разбира се, лакирах се още същата вечер. Трябва да призная, че останах очарована от лака! Очаквах подобен ефект, но задмина очакванията ми. За моя вкус стои изключително красиво на нокътя и на по-ярка, и на по-оскъдна светлина. Издържа и водния тест, за петте дни в които ми беше на ноктите, мих чинии, прах на ръка, къпах сина си във ваничка всеки ден и още куп манипулации изискващи много вода. Чак към четвъртия-петия ден лака започна леко да се изтрива по върховете на ноктите. Нанесох два слоя. Изсъхна сравнително бързо. Получи се доста грапаво, но нали все пак това именно е идеята на пясъчния маникюр. Снимах с различните настройки на апарата, не мога да кажа кое е най-реалистично, защото и самия вид на лака се променя в зависимост от светлината, която е около нас в момента. Цената му е съвсем приемлива според мен – от споменатото по-горе магазинче го купих за 3 лева. Единствения минус е много трудното премахване – два пъти повече лакочистител, тампони и време, отколкото ще изхабите за обикновен лак. Но за мен поне усилието си заслужава. А ето и каква комична ситуация породи това на стената ми във фейсбук(линка, който се споменава в коментара е това):

А ето и самия лак на моите нокти. И междудругото, имах сериозни затруднения да установя точния номер на лака, за да го упомена в статията, та кой знае дали не съм го объркала :D.

Perfect Sand Lacqeur S 75 Perfect Sand Lacqeur S 75 Perfect Sand Lacqeur S 75 Perfect Sand Lacqeur S 75Perfect Sand Lacqeur S 75

Advertisements

2 thoughts on “Perfect Sand Lacquer S 75

  1. Pingback: Perfect Sand Lacquer S 66 | Cheap and Magical

  2. Pingback: Classics Charming Nail Lacquer 03 § Miss Selene Nail lacquer 169 | Cheap and Magical

Share Your Thoughts

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s